Algemene Voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met KBOXR. Op het moment dat je een bestelling plaatst via de webwinkel of via e-mail geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. KBOXR behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Privacy
Je persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van KBOXR. KBOXR verstrekt geen gegevens aan derden waardoor jouw privacy niet in het geding komt.

Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding is KBOXR genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

Bestelling en overeenkomst
Je kunt een bestelling plaatsen via de bestelapplicatie op de website. Je dient deze volledig en naar waarheid in te vullen. Als je een op maat gemaakt product bestelt, vervalt je retourrecht aangezien je KBOXR uitdrukkelijk opdracht geeft het product te maken. KBOXR behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra je je niet aan de door KBOXR gestelde voorwaarden houdt.

Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. KBOXR is niet verantwoordelijk voor drukfouten op de site.

Je kunt de producten op de website betalen doormiddel van een iDeal, Klarna of PayPal betaling. Wanneer de betaling is voltooid zal de productie in gang worden gezet en uw order worden verwerkt. Als de betaling na 5 dagen niet door KBOXR is ontvangen, stuurt KBOXR je een betalingsherinnering. Vervolgens heb je 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 5 dagen niet is betaald, wordt de bestelling geannuleerd.

Annulering
Wanneer je de bestelling wilt annuleren dien je dit te melden per email aan kboxr.official@gmail.com

Verzending en Levering
Voor alle verzendingen (zowel binnen als buitenland) maken wij gebruik van POSTNL. Alle producten worden met een Track & Trace code door middel van een pakketservice verstuurd.  De kosten voor alle pakketen bedragen tussen de . Bij bestellingen boven de €60,- worden geen verzendkosten gerekend. De bestelling wordt verstuurd zodra de betaling op de bankrekening van KBOXR is bijgeschreven. Je ontvangt een verzendbevestiging per email op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. KBOXR stelt je op de hoogte wanneer een product niet meer voorradig is.

Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1 werkdag te versturen via POSTNL.

KBOXR geeft geen geld terug op artikelen die met korting zijn besteld.

Zichttermijn/herroepingsrecht
Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heb je het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 30 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde producten zijn afgeleverd. Indien je na afloop van deze termijn de geleverde producten niet aan KBOXR hebt geretourneerd, is de koop een feit. Wanneer je producten wilt retourneren binnen de termijn van 30 werkdagen na levering dien je dit per mail te melden bij KBOXR. Zorg dat je een geldig verzendbewijs hebt van de retourzending. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en eventuele bijbehorende documentatie) en in correcte staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, of beschadigd, vervalt het recht op ontbinding. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt KBOXR er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag aan de koper wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Het herroepingsrecht geldt niet voor sieraden die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt.

Klachten
Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken aarzel dan niet om contact met KBOXR op te nemen. Je kunt een email sturen naar kboxr.official@gmail.com. Graag vernemen wij jouw verhaal en uiteraard zal KBOXR haar best doen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Nieuwsbrief
Alle betalende klanten geven toestemming om na het afronden van hun order meegenomen te worden in de nieuwsbrief. De klant heeft te allen tijde recht om zich hiervoor uit te schrijven.

Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen en specificaties betreffende afmetingen, kleuren, etc. op de site van KBOXR maakt het gelden slecht bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

Privacy Policy
Door het accepteren van onze voorwaarden ga je akkoord met de op 1 juni 2024  privacy policy.

Winkelwagen