KBOXR merk met een verhaal en voor iedereen

KBOXR is een nieuw van oorsprong Nederlands stoer kledingmerk dat in 2023 is opgericht. Het merk is ontstaan met een knipoog naar het kickboksen maar de kleding is bedoeld voor iedereen die van stoere streetwear houdt. KBOXR is er voor mannen, vrouwen en kinderen en de collecties worden gekenmerkt door hun hoogwaardige materialen comfortabele pasvorm en unieke designs.

KBOXR een merk met een verhaal

De oprichters van KBOXR, zijn gepassioneerd door sport en fitness. Ze wilden een kledingmerk creëren dat deze passie uitstraalt en dat mensen inspireert om het beste uit zichzelf te halen. De naam KBOXR is een combinatie van de letters “K” en “O” van kickboksen en “BXR” van boxen. Dit symboliseert de kracht en het doorzettingsvermogen dat nodig is om deze sporten te beoefenen.

Kleding voor alle leeftijden

KBOXR biedt een breed scala aan kledingstukken voor alle leeftijden. De collectie voor mannen en vrouwen bevat vooralsnog T-shirts. De kindercollectie bestaat vooralsnog uit T-shirt. Maar sweaters, broeken en shorts zullen snel volgen. Alle kledingstukken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De stoffen zijn zacht ademend en comfortabel om te dragen.

Unieke designs

KBOXR staat bekend om zijn unieke designs. De kledingstukken zijn vaak versierd met opvallende prints en graphics die geïnspireerd zijn door kickboksen en andere vechtsporten. De collecties worden regelmatig vernieuwd met nieuwe designs, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken is.

Een merk met ambitie

KBOXR is een merk met ambitie. De oprichters willen van KBOXR een internationaal erkend merk maken dat staat voor kwaliteit, stijl en inspiratie. Ze werken samen met bekende sporters en influencers om het merk te promoten en om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Winkelwagen